Menu Sluiten

Reviews

Prettig en goed

HP – 22 februari 2018

Dit was voor mij de eerste keer dat ik naar deze kapsalon ben geweest. Ik was al een jaar of tien niet meer naar een kapper gegaan, omdat ik er slechte ervaringen mee had: de meeste kappers luisteren niet -of doen alsof- naar mijn wensen en de tips over mijn weerbarstige haar met heleboel kruinen, waardoor het kort na een knipbeurt alweer slecht zit. Dirk Jan neemt wel de tijd om te luisteren en aan mijn kapwensen te voldoen, en is een prettige gesprekspartner. (Geen trendy salon met harde muziek of stagaires die je knipbeurt verprutsen.) Eindelijk dus een kapper gevonden die doet wat ik vraag én goed kan knippen. Hier wil ik terugkomen!

Deskundigheid 10.0
Klantvriendelijkheid 10.0
Sfeer en locatie 10.0
prijs/kwaliteit 100
aanbevolen


Zeer goede kapper

Rutger – 28 juli 2017

Dirk-Jan neemt bij een eerste afspraak de tijd om je wensen door te nemen en vast te stellen hoe hij jouw haar het beste kan knippen. Ik merk dat mijn haar veel langer goed blijft zitten als ik geweest ben. Daarnaast is het prettig dat Dirk-Jan weet hoe je het graag wilt hebben; je hoeft niet te vrezen voor het eindresultaat, maar kunt vertrouwen op een goed geheugen en expertise. Absolute aanrader


Zeer deskundige en klantvriendelijke knipbeurt. Ben erg tevreden met het resultaat.

Ralf Looze – 20 juli 2017

Knipbeurt


Geweldige Herenkapper

CCremer – 25 juni 2017

Heel erg tevreden met m’n kapsel en de behandeling.


Elke keer een pretje…>

Jeannot – 20 mei 2016

Ik kom al meer dan 15 jaar bij Dirk Jan en niet voor niets. Mijn vrouw is elke keer de jury en ze verbiedt mij om mij ergens te laten knippen dan bij Dirk Jan en Hannie. Maar los van de kwaliteit van knippen,Dirk Jan is een fantastische gastheer met een buitengewoon geheugen. Dus is het voor mij elke keer een pretje om naar de kapper te gaan en dat voor iemand die eigenlijk een hekel heeft aan de kapper


Al 25 jaar een zeer tevreden klant…

Gerard – 30 januari 2016

Bij Gentleman word je altijd uitstekend verzorgd, de sfeer is ontspannen en DJ werkt altijd met enorm veel aandacht voor detail. Daarnaast is hij zeer ondernemend.

Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 9.0
Service 10
Gemiddeld 9.3


Uitstekende kapsalon

Anoniem – 28 januari 2016

Uitstekende kapsalon waar geluisterd wordt naar je wensen. Gastheer en kapper Dirk-Jan is een uitstekende kapper. Ik ben nu ongeveer een half jaar klant en ik ben uiterst tevreden. Gemakkelijk online afspraken maken, waarbij de afspraak direct wordt bevestigd. Super.

Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 9.0
Service 10
Gemiddeld 9.3


Mijn vertrouwde adres

Bert – 12 december 2015

Ondanks de reistijd al dertien jaar mijn vertrouwde adres, met veel deskundigheid, inzet en goed contact. En nog steeds op zoek naar verbeteringen: chapeau! Bert

Prijs/Kwaliteit 8.0
Ambiance 8.0
Service 9.0
Gemiddeld 8.3


Vriendelijke ontvangst, duidelijk een specialist

Anoniem – 31 oktober 2015

Vriendelijke ontvangst, duidelijk een specialist met jarenlange ervaring, geen over-trendy (en dus vaak smakeloze snel achterhaalde) inrichting, maar gewoon een goede kapper die luistert naar hoe je je haar wil, ook goede shampoo en gel gebruikt en ook adviezen geeft

Prijs/Kwaliteit 8.0
Ambiance 8.0
Service 9.0
Gemiddeld 8.3


Dirk Jan combineert grote deskundigheid en vaardigheden

Theo – 28 augustus 2015

Dirk Jan combineert grote deskundigheid en vaardigheden in verschillende disciplines en combineert ze in een professionele, prettige omgeving. Een genot om regelmatig een totaalbehandeling te ondergaan: de 6-wekelijkse opknapbeurt!

Prijs/Kwaliteit 8.0
Ambiance 8.0
Service 9.0
Gemiddel 8.3


This is my favourite barber for years now

David – 10 augustus 2015

This is my favourite barber for years now. Dirk-Jan is one of the few solely specialised on gentlemen. And most definitely one of the few who combines hair trimming with professional massage options besides other treatments/analyses. It goes without saying that the quality is excellent. I can recommend combining your trimming with a professional chair massage. Booking is very easily done online and the email reminder is perfect for guys like me. There is also an option to be called for an appointment in case there is a gap in the agenda which, at least, i haven’t seen before. Be sure to book in advance though if you like the complete package of trimming and relaxing. Best, David

Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 8.0
Service 10
Gemiddeld 9.0


Prettige en gezellige kapsalon

Raoul – 8 augustus 2015

Prettige en gezellige kapsalon met hele vriendelijke kappers die er altijd voor hun klanten zijn. nog nooit negatieve ervaringen gehad. wil je een mooi, net en flitsend kapsel ga dan hiernaartoe.

Prijs/Kwaliteit 8.0
Ambiance 9.0
Service 9.0
Gemiddeld 8.7


Ik kom zeker weer

Anoniem – 7 augustus 2015

Ik (man) ben behandeld door Hanny waarvan ik aanvankelijk dacht dat het een dameskapper was. Niet dus. Hanny heeft me uitstekend geknipt en goed geadviseerd. Ik kom zeker weer

Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 8.0
Service 9.0
Gemiddeld 8.7


Het eindresultaat was boven mijn verwachting, ik ben zeer tevreden.

Eddy – 22 augustus 2014

Afspraak gemaakt bij kapsalon Gentleman. Nadat ik aangaf wat ik in gedachten had, kwam de kapper met een persoonlijk advies wat mij het beste zou staan. Naast het in model knippen van mijn kapsel werd er ook gekeken naar mijn hoofdhuid en heeft de kapper een huidverzorgende product gebruikt. Het eindresultaat was boven mijn verwachting, ik ben zeer tevreden.

Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 9.0
Service 10
Gemiddeld 9.3


Altijd goed model en prettige behandeling

Pauline – 5 augustus 2014

Van de kapsalons hier in de buurt één van de betere en prettigste. Er zijn ook damesdagen – je wordt dan door Hanny geknipt – altijd goed model en prettige behandeling.

Prijs/Kwaliteit 8.0
Ambiance 8.0
Service 8.0
Gemiddeld 8.0