Reviews

  • TP
22 februari 2018

Prettig en goed

Dit was voor mij de eerste keer dat ik naar deze kapsalon ben geweest. Ik was al een jaar of tien niet meer naar een kapper gegaan, omdat ik er slechte ervaringen mee had: de meeste kappers luisteren niet -of doen alsof- naar mijn wensen en de tips over mijn weerbarstige haar met heleboel kruinen, waardoor het kort na een knipbeurt alweer slecht zit. Dirk Jan neemt wel de tijd om te luisteren en aan mijn kapwensen te voldoen, en is een prettige gesprekspartner. (Geen trendy salon met harde muziek of stagaires die je knipbeurt verprutsen.) Eindelijk dus een kapper gevonden die doet wat ik vraag én goed kan knippen. Hier wil ik terugkomen!

Deskundigheid 10.0
Klantvriendelijkheid 10.0
Sfeer en locatie 10.0
prijs/kwaliteit 100
aanbevolen


  • Rutger

    28 juli 2017

    Zeer goede kapper

    Dirk-Jan neemt bij een eerste afspraak de tijd om je wensen door te nemen en vast te stellen hoe hij jouw haar het beste kan knippen. Ik merk dat mijn haar veel langer goed blijft zitten als ik geweest ben. Daarnaast is het prettig dat Dirk-Jan weet hoe je het graag wilt hebben; je hoeft niet te vrezen voor het eindresultaat, maar kunt vertrouwen op een goed geheugen en expertise. Absolute aanrader


    Ralf Looze

    20 juli 2017

    Knipbeurt

    Zeer deskundige en klantvriendelijke knipbeurt. Ben erg tevreden met het resultaat.


    CCremer

    25 juni 2017

    Geweldige HerenkapperHeel erg tevreden met m’n kapsel en de behandeling.


    Jeannot

    20 mei 2016

    Elke keer een pretje….

    Ik kom al meer dan 15 jaar bij Dirk Jan en niet voor niets. Mijn vrouw is elke keer de jury en ze verbiedt mij om mij ergens te laten knippen dan bij Dirk Jan en Hannie. Maar los van de kwaliteit van knippen,Dirk Jan is een fantastische gastheer met een buitengewoon geheugen. Dus is het voor mij elke keer een pretje om naar de kapper te gaan en dat voor iemand die eigenlijk een hekel heeft aan de kapper


  • Gerard

30 januari 2016

Bij Gentleman word je altijd uitstekend verzorgd, de sfeer is ontspannen en DJ werkt altijd met enorm veel aandacht voor detail. Daarnaast is hij zeer ondernemend.
Al 25 jaar een zeer tevreden klant…
Prijs/Kwaliteit 9.0
Ambiance 9.0
Service 10
Gemiddeld 9.3


  • Anoniem
    28 januari 2016
     
    Uitstekende kapsalon waar geluisterd wordt naar je wensen. Gastheer en kapper Dirk-Jan is een uitstekende kapper. Ik ben nu ongeveer een half jaar klant en ik ben uiterst tevreden. Gemakkelijk online afspraken maken, waarbij de afspraak direct wordt bevestigd. Super.
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 9.0
     Service 10
     Gemiddeld 9.3

  • Bert
    12 december 2015
     
    Ondanks de reistijd al dertien jaar mijn vertrouwde adres, met veel deskundigheid, inzet en goed contact. En nog steeds op zoek naar verbeteringen: chapeau! Bert
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 8.0
     Service 9.0
    Gemiddeld 8.3

  • Anoniem
    31 oktober 2015
     
    Vriendelijke ontvangst, duidelijk een specialist met jarenlange ervaring, geen over-trendy (en dus vaak smakeloze snel achterhaalde) inrichting, maar gewoon een goede kapper die luistert naar hoe je je haar wil, ook goede shampoo en gel gebruikt en ook adviezen geeft
    Prijs/Kwaliteit 8.0
     Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.3

  • Theo
    28 augustus 2015
     
    Dirk Jan combineert grote deskundigheid en vaardigheden in verschillende disciplines en combineert ze in een professionele, prettige omgeving. Een genot om regelmatig een totaalbehandeling te ondergaan: de 6wekelijkse opknapbeurt!
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddel 8.3

  • David
    10 augustus 2015
     
    This is my favourite barber for years now. Dirk-Jan is one of the few solely specialised on gentlemen. And most definitely one of the few who combines hair trimming with professional massage options besides other treatments/analyses. It goes without saying that the quality is excellent. I can recommend combining your trimming with a professional chair massage. Booking is very easily done online and the email reminder is perfect for guys like me. There is also an option to be called for an appointment in case there is a gap in the agenda which, at least, i haven’t seen before. Be sure to book in advance though if you like the complete package of trimming and relaxing. Best, David
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 8.0
     Service 10
    Gemiddeld 9.0

  • Raoul
    8 augustus 2015
     
    prettige en gezellige kapsalon met hele vriendelijke kappers die er altijd voor hun klanten zijn. nog nooit negatieve ervaringen gehad. wil je een mooi, net en flitsend kapsel ga dan hiernaartoe.
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 9.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.7

  • Anoniem
    7 augustus 2015
     
    Ik (man) ben behandeld door Hanny waarvan ik aanvankelijk dacht dat het een dameskapper was. Niet dus. Hanny heeft me uitstekend geknipt en goed geadviseerd. Ik kom zeker weer
    Prijs/Kwaliteit 9.0
    Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.7

  • Eddy
    22 augustus 2014
     
    Afspraak gemaakt bij kapsalon Gentleman. Nadat ik aangaf wat ik in gedachten had, kwam de kapper met een persoonlijk advies wat mij het beste zou staan. Naast het in model knippen van mijn kapsel werd er ook gekeken naar mijn hoofdhuid en heeft de kapper een huidverzorgende product gebruikt . Het eindresultaat was boven mijn verwachting, ik ben zeer tevreden
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 9.0
    Service 10
    Gemiddeld 9.3

  • Pauline  5 augustus 2014
     
    Van de kapsalons hier in de buurt één van de betere en prettigste. Er zijn ook damesdagen – je wordt dan door Hanny geknipt – altijd goed model en prettige behandeling.
    Prijs/Kwaliteit 8.0
     Ambiance 8.0
    Service 8.0
    Gemiddeld 8.0