Reviews

  • Gerard
    30 januari 2016
     
    Bij Gentleman word je altijd uitstekend verzorgd, de sfeer is ontspannen en DJ werkt altijd met enorm veel aandacht voor detail. Daarnaast is hij zeer ondernemend. Al 25 jaar een zeer tevreden klant…
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 9.0
     Service 10
    Gemiddeld 9.3

  • Anoniem
    28 januari 2016
     
    Uitstekende kapsalon waar geluisterd wordt naar je wensen. Gastheer en kapper Dirk-Jan is een uitstekende kapper. Ik ben nu ongeveer een half jaar klant en ik ben uiterst tevreden. Gemakkelijk online afspraken maken, waarbij de afspraak direct wordt bevestigd. Super.
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 9.0
     Service 10
     Gemiddeld 9.3

  • Bert
    12 december 2015
     
    Ondanks de reistijd al dertien jaar mijn vertrouwde adres, met veel deskundigheid, inzet en goed contact. En nog steeds op zoek naar verbeteringen: chapeau! Bert
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 8.0
     Service 9.0
    Gemiddeld 8.3

  • Anoniem
    31 oktober 2015
     
    Vriendelijke ontvangst, duidelijk een specialist met jarenlange ervaring, geen over-trendy (en dus vaak smakeloze snel achterhaalde) inrichting, maar gewoon een goede kapper die luistert naar hoe je je haar wil, ook goede shampoo en gel gebruikt en ook adviezen geeft
    Prijs/Kwaliteit 8.0
     Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.3

  • Theo
    28 augustus 2015
     
    Dirk Jan combineert grote deskundigheid en vaardigheden in verschillende disciplines en combineert ze in een professionele, prettige omgeving. Een genot om regelmatig een totaalbehandeling te ondergaan: de 6wekelijkse opknapbeurt!
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddel 8.3

  • David
    10 augustus 2015
     
    This is my favourite barber for years now. Dirk-Jan is one of the few solely specialised on gentlemen. And most definitely one of the few who combines hair trimming with professional massage options besides other treatments/analyses. It goes without saying that the quality is excellent. I can recommend combining your trimming with a professional chair massage. Booking is very easily done online and the email reminder is perfect for guys like me. There is also an option to be called for an appointment in case there is a gap in the agenda which, at least, i haven’t seen before. Be sure to book in advance though if you like the complete package of trimming and relaxing. Best, David
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 8.0
     Service 10
    Gemiddeld 9.0

  • Raoul
    8 augustus 2015
     
    prettige en gezellige kapsalon met hele vriendelijke kappers die er altijd voor hun klanten zijn. nog nooit negatieve ervaringen gehad. wil je een mooi, net en flitsend kapsel ga dan hiernaartoe.
    Prijs/Kwaliteit 8.0
    Ambiance 9.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.7

  • Anoniem
    7 augustus 2015
     
    Ik (man) ben behandeld door Hanny waarvan ik aanvankelijk dacht dat het een dameskapper was. Niet dus. Hanny heeft me uitstekend geknipt en goed geadviseerd. Ik kom zeker weer
    Prijs/Kwaliteit 9.0
    Ambiance 8.0
    Service 9.0
    Gemiddeld 8.7

  • Eddy
    22 augustus 2014
     
    Afspraak gemaakt bij kapsalon Gentleman. Nadat ik aangaf wat ik in gedachten had, kwam de kapper met een persoonlijk advies wat mij het beste zou staan. Naast het in model knippen van mijn kapsel werd er ook gekeken naar mijn hoofdhuid en heeft de kapper een huidverzorgende product gebruikt . Het eindresultaat was boven mijn verwachting, ik ben zeer tevreden
    Prijs/Kwaliteit 9.0
     Ambiance 9.0
    Service 10
    Gemiddeld 9.3

  • Pauline  5 augustus 2014
     
    Van de kapsalons hier in de buurt één van de betere en prettigste. Er zijn ook damesdagen – je wordt dan door Hanny geknipt – altijd goed model en prettige behandeling.
    Prijs/Kwaliteit 8.0
     Ambiance 8.0
    Service 8.0
    Gemiddeld 8.0