Menu Sluiten

Pedicure

Massage-  en pedicure-praktijkruimte.
Kapsalon Gentleman beschikt over een professionele massage-praktijkruimte. ‘Gentle Hands massage en voetverzorging’ huurt deze praktijkruimte en heeft een eigen agenda en telefoonnummer. Zowel dames als heren zijn welkom voor een professionele massage en/of voetbehandeling. De pedicure is lid van ProVoet en heeft de aantekeningen reumatische-, oncologische- en diabetische voet.

Mensen met diabetes kunnen hun voetbehandeling vaak (gedeeltelijk) van de zorgverzekeraar vergoedt krijgen.

Daarvoor dienen zij eerst een afspraak te maken met podotherapeut dhr. J. Wedeven (telefoonnumer 020-6735914) voor het bepalen van een zorgprofiel.

Voor een afspraak sms’t of belt u: 06-18 774 840 of 020-4191124

 

Massage bieden we aan aan zowel mannen als vrouwen. Massage is een heerlijke methode om spanning en stress kwijt te raken, chronische pijn-plekken zoals lage rugpijn, migraine of RSI-klachten te verzachten en inspanningspijn te verlichten. We specialiseren ons in een drietal vormen: ontspanningsmassage, voetreflex zonemassage en sportmassage.

In deze praktijkruimte kunt u, naast tafelmassages, ook terecht voor pedicure-  en   manicurebehandelingen. Massage- en voetverzorgingsbedrijf ‘Gentle Hands’ is een apart bedrijf, samen met haarspecialist Gentleman in dezelfde ruimte gehuisvest. Houdt u rekening met het apart afrekenen.