Pedicure

Massage-  en pedicure-praktijkruimte.
Kapsalon Gentleman beschikt over een professionele massage-praktijkruimte. ‘Gentle Hands massage en voetverzorging’ huurt deze praktijkruimte en heeft een eigen agenda en telefoonnummer. Zowel dames als heren zijn welkom voor een professionele massage en/of voetbehandeling. De pedicure is lid van ProVoet en heeft de aantekeningen reumatische-, oncologische- en diabetische voet.

Mensen met diabetes kunnen hun voetbehandeling vaak (gedeeltelijk) van de zorgverzekeraar vergoedt krijgen.

Daarvoor dienen zij eerst een afspraak te maken met podotherapeut dhr. J. Wedeven (telefoonnumer 020-6735914) voor het bepalen van een zorgprofiel.

Voor een afspraak sms’t of belt u: 06-18 774 840 of 020-4191124

Vakantie
De pedicure heeft vakantie van maandag 1 augustus tot en met maandag 22 augustus.

ruimte GentleHandsMassage bieden we aan aan zowel mannen als vrouwen. Massage is een heerlijke methode om spanning en stress kwijt te raken, chronische pijn-plekken zoals lage rugpijn, migraine of RSI-klachten te verzachten en inspanningspijn te verlichten. We specialiseren ons in een drietal vormen: ontspanningsmassage, voetreflex zonemassage en sportmassage.

In deze praktijkruimte kunt u, naast tafelmassages, ook terecht voor pedicure-  en   manicurebehandelingen. Massage- en voetverzorgingsbedrijf ‘Gentle Hands’ is een apart bedrijf, samen met haarspecialist Gentleman in dezelfde ruimte gehuisvest. Houdt u rekening met het apart afrekenen.