Routebeschrijving

Met de auto: ringweg A10 noord/oost, afslag S114.
Bij eerste stoplichten linksaf. Bij volgende stoplichten rechtdoor, de Piet Heintunnel in.

Uit de tunnel 2x linksaf, op kruispunt weer linksaf, de C. van Eesterenlaan op.

Na het volgende stoplicht, met voor u de witte woontoren met daaronder de Albert Heijn, rechtsaf en de trambaan links met de weg mee volgen de brug over. Na de brug de eerste grote weg rechts. Dit is de KNSM-laan. Halverwege deze laan ziet u aan uw rechterhand een gebouw op palen.

Dat ligt aan het Levantplein. Kapsalon GentleMan bevindt zich dan recht tegenover de fietsenwinkel, midden in de pandenrij waarvan ‘burgers en chips’ links en restaurant ‘de Piza’  rechts de hoekpanden vormen.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf 1 januari 2012 zijn in Amsterdam een aantal bus/tram/metrolijnen gewijzigd.
Voorheen stopten bus 42 en 43 op het Levantplein maar deze zijn opgeheven. De alternatieve buslijn vanaf Amsterdam CS is nu bus 48. U dient uit te stappen op halte Azartplein en via de KNSM-laan naar het Levantplein te lopen (8 minuten).
Buslijn 65 stopt wel op de Levantplein maar rijdt niet via Amsterdam CS.
Tramlijn 10 stopt op het eindpunt, Azartplein. Van daaruit loopt u rechts de KNSM-laan in. Na tien minuten lopen ziet u het Levantplein aan uw rechterhand.
Voor actuele info of een reisplan: 0900-9292.

Vanaf 1 mei 2006 kunt u in de grote steden de werkelijk geparkeerde minuten betalen met uw mobiel. Voor meer info, zie onderstaande links.

Parkeer en bel: uitleg hierover.
Yellow brick.
Parkline.
Parkmobile.
SMS-parking.